Tuesday, 26 February 2013

back to school !

Hai . Haritu berpeluang kembali ke sekolah lama (sk seri berang) untuk satu tugasan for semester nie (National Philosophy of Education a.k.a NPE . Memang dah banyak perubahan kat sekolah tu especially suasana yang semakin kondusif . So , ex-sksb mesti korang rindu dengan sekolah kita kan ? Scroll down for the pictures . hehe
 ENGLISH AREA 



Look at me , haha . I'm a talkative teacher xD





Students' punch cards . 

 study ye adik2 . 







hehe tu je gmbar2 yang boleh share setakat nanti . Bulan 4 nanti , InsyaAllah , aku akan "kembali" ke sekolah tu lagi . hehe . Banyak kan perubahan kat sksb ? And FYI , sksb dah dapat "band 1" . Hebat kan ? I'm so proud of my primary school ;D